Saturday, April 30, 2005

iBabyBrain

Artefacts from the Future

Image hosted by Photobucket.com

iBabyBrain ini adalah alat untuk men-setup perkembangan otak bayi yang berusia dari 0 - 3 tahun. Anda tinggal mengatur seluruh rencana perkembangan dan pertumbuhan bayi di Macintosh anda. Setelah selesai direncanakan, anda harus membuat simulasi-nya terlebih dahulu di komputer, sehingga jika terjadi sesuatu yang tidak diinginkan dapat dideteksi secara dini. Komputer otomatis akan memberi tahu kepada anda bahwa data aman dan siap untuk didownload ke otak bayi anda melalui modul iBabyBrain melalui kabel Ultra FireWire 100G.

Image hosted by Photobucket.com
(click for larger image)
Selain mengatur perkembangan otak, iBabyBrain juga bisa mem-backup seluruh memory otak anda, sehingga jika terjadi kerusakan pada otak bisa di-restore lagi seperti sedia kala tergantung pada file data yang disimpan. Software ini juga dilengkapi dengan feature schedule yang otomatis akan mem-backup memory otak dalam interval waktu yang diinginkan.
Feature yang tidak kalah menariknya adalah BrainWash, yang menghapus seluruh memory otak bayi anda jika memang ternyata perkembangannya tidak sesuai dengan yang diinginkan. Dengan BrainWash, perkembangan otak nya bisa dimodifikasi lagi sesuai dengan umur bayi tanpa harus memulai lagi dari awal.
Spec & requirement :
- Macintosh G20 minimum 1,5 petahertz dengan port Ultra FireWire 100G
- MacOS 20th or better
*Karena peralatan ini berhubungan langsung dengan keselamatan jiwa maka Macintosh dipilih sebagai platform utama dengan alasan stabilitas hardware & software yang sudah terjaga selama bertahun-tahun.
catatan : pada saat snapshot ini dibuat, interface Mac-nya sedang menggunakan theme Aqua Classic pada software ShapeShifter versi 35/2015

19 comments:

PennyLane said...

Kayaknya otak lo yang mesti di-reinstall, Not. Kalo perlu diformat ulang tanpa pakai BackUp. Huekekekekekekekek...

Razak in Future Present Past said...

Ih lucu banget babynya :)

Pinot, Dita, Arwen & Leia said...

Wah anda mesti lihat di ourarwen.blogspot.com kalo mo lihat baby-nya :)

adinoto said...

walah masa disuruh liat bayinya. ga rame :)) liat bapaknya bugil sambil bawa PowerBook bole? :D ntar masuk blog gue =))

Pinot, Dita, Arwen & Leia said...

Bugil ama powerbook? Emang kita cowo' 'apaannn...

{toni.radex} said...

asal listrik gak mati aje & siap UPS, kalo tidak...... bisa baby bye bye hehehe

Proper Ways said...

Tingkatkan RANKING WEBSITE secara otomasits dengan SOFTWARE baru ini.
Dapatkan di LINK GENERATOR SOFTWARE

Saya telah ping blog ini ke search engine sebagai ucapan terima kasih kepada pemilik blog.

The Home Theater Wizard said...

Hey there Pinot & Dita, you've got a great blog here! I'm thinking of bookmarking your site!

I have a digital mp3players site. It pretty much covers digital mp3players related stuff.

Come and check it out if you get time :-)

Apple IPOD said...

Hi Pinot & Dita, I came across your site while doing a search on iPod Nano. Although you don't have exactly what I'm looking for, your site did provide for quite an interesting read. Thanks, and keep up the good work!

Den said...

Hi Pinot & Dita, I was just surfing around and found your page!
Very cool,I like finding all this interesting stuff.
If you are interested, go see my new mp3players related site.
It isnt anything special but you might still find something of interest.

DigitalCamera said...

Blogs are relatively new and entrepreneurs and corporations alike are just now starting to experiment with using
them .
Very informative blog site Pinot & Dita.

I have a dell mp3 players site. It pretty much covers dell mp3 players related stuff.

Come and check it out if you get time.

Anonymous said...

www.getipodsforfree.com has this cool thing where if you just sign up and do an offer, you can get a free ipod

Den said...

Hey Pinot & Dita, I was searching blogs, and came onto yours, and I like it. I kinda landed here by accident while
searching for something else, but nice blog..

If you got time , come visit my site, http://www.coolest-mp3-players.com. It pretty much covers mp3 players and similar stuff.

MP3 Doctor said...

Hey Pinot & Dita, I was searching blogs, and came onto yours, and I like it. I kinda landed here by accident while
searching for something else, but nice blog..

If you got time , come visit my site, http://www.coolest-mp3-players.com. It pretty much covers dell mp3 players and similar stuff.

Dene' said...

Hey Pinot & Dita, I was searching blogs, and came onto yours, and I like it. I kinda landed here by accident while
searching for something else, but nice blog..

If you got time , come visit my site, http://www.coolest-mp3-players.com. It pretty much covers creative mp3 players and similar stuff.

Dene' said...

Hey there Pinot & Dita, you've got a great blog here! I'm thinking of bookmarking your site!

I have a digital mp3players site. It pretty much covers digital mp3players related stuff.

Come and check it out if you get time :-)

MP3 Doctor said...

Thanks for letting us post comments Pinot & Dita, - very cool of you. I work online with my own home based business
website. I have a compare mp3 players site. It pretty much covers compare mp3 players related stuff.
Check it out if you get the chance. Thanks again!

DigitalCamera said...

Blogs are relatively new and entrepreneurs and corporations alike are just now starting to experiment with using
them .
Very informative blog site Pinot & Dita.

I have a sony mp3 players site. It pretty much covers sony mp3 players related stuff.

Come and check it out if you get time.

Dene' said...

I just read your blog Pinot & Dita, – very nice. I made myself a blog, I have a Apple Ipod site. It pretty much covers
Apple Ipod related stuff. Check it out if you have the time.